kunststof behuzing spuitgieten in ASA

Kunststof behuizing spuitgieten

Kunststof behuizing spuitgieten.

Deze kunststofbehuizing is ontworpen voor gebruik buiten. Daarbij is het belangrijk dat deze tegen alle weersomstandigheden kan. Tevens is UV bestendigheid een must. Daarom is er gekozen voor ASA als grondstof. Zoals in de meeste gevallen werd zowel het ontwerp als de productie door Metron Technics uitgevoerd.

We zijn gespecialiseerd in het op maat ontwerpen van allerhande behuizingen in zowel kunststof als aluminium. Daar het ontwerp en de productie onder één dak gebeurt levert dat een tijdswinst op voor onze klanten. Tevens weten we als ontwerpers steeds hoe en op welke machines de onderdelen worden vervaardigd.

Spuitgietematrijzen zijn heel toegankelijk en renderen vaak al vanaf 200 tot 500 stuks. Vooral als je gaat vergelijken met 3D printen en frezen.

Naast de kunststof behuizing spuitgieten, leveren we de behuizingen vaak in sets inclusief afdichtingen en vijzen. Daarenboven kunnen we ook de elektronica laten produceren en inbouwen. We creëren toegevoegde waarde waar het kan.

kunststof behuizing spuitgieten
spuitgieten van een elektronicabehuizing in ASA
spuitgietmatrijs voor kunststof behuizing

We zijn reeds 10 jaar gespecialiseerd en gedreven in het produceren van mechanische onderdelen en assemblies op maat

Onze klanten waarderen ons voor onze aanpak en zorg voor kwaliteit op basis van jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende productietechnieken. Bij ons kunt u terecht voor het uitbesteden van uw productie. Spuitgieten van kunststof onderdelen, CNC draaien en frezen van metaal en plastiek, ponsbewerkingen, over-molding van elektrische kabels en contacten.

Uw voordeel : wij assembleren volledige of half afgewerkte producten.

We zijn vastberaden in het uitbouwen van duurzame partnerships. We zijn flexibel en bedenken oplossingen voor het succes van onze klanten.

Ons getalenteerd team is toegewijd in het bedenken van industriele oplossingen met een zo laag mogelijke kost. Daarnaast denken we mee over uw product innovatie, kostenbesparing en efficient produceren.

Share this post